Sommerleirøya

Romvesen

Små, søte og lodne romvesener. Disse små xylofon-spillere er over hele øya og elsker å fly (og krasje) deres UFOer. De er små, rampete skapninger, men det går ikke å bli sint på de søte små skapningene.

Pinnsvin

Pinnsvin er Oscars bestevenn, en boksmart vegetarianer som skjuler en hemmelighet (kan være varulv, men hyshh!). Når hun vokser opp vil hun bli en forsker, så en øy full av merkelige skapninger og magi er helt greit for henne!

Max

Max er en superhipp og kul camper. Han er Oscars og Pinnsvins kamerat. Noen ganger er han bare for kul for skolen, men dypt nedi er han en snill fyr som alltid vil hjelpe deg nå du trenger det (hvis ikke han sover eller glemt det).

Susie

Susie er hovedleirlederen. Hun er meget forfengelig, sjefete - og en heks! Når hun ikke bruker de magiske kreftene sine for å gjøre hennes liv enklere, lager hun trøbbel for leirbarnen! Kanskje hun bare er misforstått?

Oscar

Oscar er en elefant som elsker eventyr, pyjamas og snakke om følelsene sine med månen. Han tar det rolig i livet, men han er også modig og lojal mot vennene sine - spesielt hans BFF Pinnsvin. Han er en nysgjerrig camper, og er ofte ute og utforsker øya og hjelper de rare skapningene som bor der!

Sommerleirøya

Oscar og Pinnsvin er bestevenner som tilbringer sin første tur på sommerleir sammen - men dette blir ikke en vanlig sommer! Øya er dekket med magiske skapninger, levende mat, en måne som like å snakke og alle leirlederne er hekser! Bli med Oscar og Pinnsvin da de henger sammen med Yetis, reiser gjennom tid og oppdager mysterier i Sommerleirøya.

FIGURER
Drillionaire
ANNONSE
Toon Cup 2017
Power Surge