Gumballs fantastiske verden
Gumball Spillene
Rhythmic Romance

Anais

Anais er Gumballs lillesøster og hun er den smarteste i familien. Til tross for at hun er kjempesøt, er hun litt småfrekk. Hun får alltid nye ideer, selv om ingen i familien hører på dem.

Darwin

Darwin pleide å være kjæledyret i familien, men nå er han Gumballs lojale og beste venn. Han er kanskje harmløs og naiv men han er full av overraskelser... og fiskemat.

Gumball

Gumball er en evig optimist, sjarmerende, og han er villig til å prøve alt en gang. T.o.m. å la et spøkelse overta kroppen hans for en dag. Det eneste han lærer av sine feil er å begå flere feil.

Nicole

Nicole er sjefen i huset og er både kjærlig og streng. Hun elsker barna sine og gjør hva som helst for dem, hun kan til og med jage en Tyrannosaurus Rex langs motorveien ridende på en sint hund.

Richard

Richard er en stor rosa kanin. Ekstremt uforberedt på livet og det eneste han elsker mer enn dataspill, er familien sin, ja det stemmer, og å unngå alt av ansvar-som for eksempel å finne en jobb.

Gumballs fantastiske verden

Møt Familien Wattersons: Mamma, Pappa, Anais, Darwin og selvfølgelig Gumball! Han er en tolv år gammel katt som lett ender opp midt i uheldige situasjoner. Det er Gumballs Fantastiske Verden.

FIGURER