Classic Ben 10
Undertown Runner

Ben Tennyson

Ben er en helt vanlig gutt på 10 år – han spiller videospill, sykler og er en liten bråkmaker. Når han får evnen til å forandre seg til forskjellige romvesenhelter, vet han at han burde bruke kreftene sine til noe godt, men det betyr ikke at han holder seg for god til å gjøre litt ugagn av og til.

Firarm

Når Ben trenger å knuse, kaste eller slå noe, liker han Firarm som helt. Dette digre romvesenet på tre meter med fire armer bruker sine krefter til å herse med omgivelsene, og den tykke huden beskytter den mot skader.

Upgrade

Upgrade forandrer alle mekaniske redskaper, fra en kjøkkenmaskin til en sykkel til en satellitt. Når han forandrer en ting, kan han oppgradere den til noe veldig superteknisk og mye mer avansert enn noen annen teknologi på jorden.

Hardhaus

Hardhaus er et krystallromvesen med en kropp som er hardere enn diamant. Det gjør at han er usårbar for de fleste fysiske angrep, og dessuten kan han kutte og slå seg gjennom det meste. Han kan også bruke kroppen sin til å reflektere lys og bruke dette som våpen.

Ånden

Ånden er et skyggeaktig romvesen med krefter nesten som et spøkelse. Han kan gå gjennom vegger og bli usynlig. Denne spøkelsesaktige figuren passer også godt til å skremme vannet av kriminelle.

Gråbarken

Gråbarken med sine 12 cm tilhører en romvesenrase som er laget for å gå inn i kompliserte maskiner og reparere dem fra innsiden. Han kan også klemme seg gjennom utrolig små åpninger, og når Ben forandrer seg til Gråbarken, blir han ekstra smart.

Flammen

Flammen kommer fra en romvesenrase som heller vil bo på en sol enn på en planet. Han kan sende ut ild fra hendene og munnen sin og lage ildballer som han kaster eller ruller. Han kan også sluke både flammer og varme, og derfor kan han slukke branner like fort som han kan starte dem.

Rivkjeft

Romvesenet Rivkjeft lever i vann og er en utrolig flink svømmer. Han kan puste under vann og gjøre om beina sine til en stor hale med finner. Han er veldig rask og smidig i vannet, og han har klør til å sloss med. Eller han kan hekte av kjeven sin og bruke den til å gi andre et fryktelig farlig bitt.

Stinkers

Stinkers er et romvesen med vinger som ligner et insekt. Han er ekspert på å fly, og kan gjøre fantastiske akrobatiske øvelser i luften. Han gjør det også bra i kamp og bruker knipetenger og en skarp hale som imponerende naturlige våpen.

Wildmutt

Wildmutt ligner mer på et dyr enn et menneske. Han er et stygt romvesen som er overnaturlig flink i sport og har god lukte-, hørsels- og smakssans. Han kan også skyte ut fjær fra ryggen sin som prosjektilvåpen.

XLR8

XLR8 er et romvesen med lynraske reflekser som kan komme opp i en fart på 500 kilometer i timen. Han får til dette ved å bruke friksjon, slik at han også kan løpe opp helt rette vegger og over løst underlag som gjørme, is og vann.

Classic Ben 10

Når ti år gamle Ben Tennyson finner en mystisk klokke, får han evnen til å gjøre seg om til mange forskjellige romvesen som alle har utrolige krefter. Det går opp for Ben at han kan bruke disse kreftene til å hjelpe andre med å stoppe kriminelle, men det betyr ikke at han holder seg for god til å gjøre litt ugagn selv innimellom.

FIGURER