Mixeler

Glorp Corp

Den mest slimete av alle stammene. Glurt, Glomp, Torts, Slusho, Gurggle og Dribbal bor nær jordoverflaten i kloakkrør fulle av alger eller på søppelfyllinger omgitt av bl.a. skitne bleier.

MUNCHO-STAMMEN

MUNCHO-STAMMEN – SNAX, BERP og VAKA-WAKA er kule å være sammen med … hvis du forstår hva de sier. De tygger alltid på noe og snakker vanligvis med mat i munnen, så ta dekning!

WELDO-STAMMEN

WELDO-STAMMEN – KRAMM, FORX og WUZZO er planeten Mixels skjulte arbeidere. Hele eksistensen deres er basert på én bestemt funksjon: å bygge eller reparere ting. De kan nemlig kombinere stein og metall til ulike varianter av mekaniske verktøy.

Frostittene

Møt Chilbo, Krog, Snoof, Flurr, Lunk og Slumbo fra Frostittene.

Lixers

Møt Spugg, Tungster og Turg fra Lixers.

Klinkers

Møt Gox, Jinky og Kamzo fra Klinkers.

Orbiton-stammen

Møt Niksput, Nurp-Naut og Rokit fra Orbiton-stammen.

Infernittene

Møt Flain, Zorch, Vulk, Burnard, Flamzer og Meltus fra Infernittene.

Glowkies-stammen

Møt Boogly, Globert og Vampos fra Glowkies-stammen.

Scorpi

Denne fyren med utstående øyne elsker å kose, noe som er vanskelig med den spisse halen hans. I likhet med de andre medlemmene av Spikels-stammen, er Scorpi kjærlig av natur.

Footi

Denne hengslete energibunten elsker å hoppe og danse, men pass deg for de store, piggete føttene hans.

Hoogi

Han elsker å gi klemmer, selv om det kan være vanskelig med de piggete klohendene hans. Hoogi, i likhet med resten av Spikels-stammen, glemmer ofte at han er piggete, men de er likevel en kjærlig og koseglad stamme!

Wizwuz

Wizwuz raper en magisk blå røyk, liker å henge med krokhalen sin og elsker generelt sett å opptre!

Magnifo

Den utrolige Magnifo er en superselvsikker tryllekunstner med to spesielle tryllestaver, og han har masse energi under alle showene sine.

Mesmo

Mesmo er et magisk geni med vinger og trollmannshatter på øynene! Han er lilla, akkurat som de andre medlemmene av Wiztastic-stammen, og han er flink til å fortrylle andre!

Flurr

Flurr er den mest «våkne» av Frostittene, og virker aldri å være trett. Dette gjør ham, i mangel av andre alternativer, til lederen av stammen. Han er nyskjerrig av natur, og liker å utforske Frostittenes områder.

Lunk

Lunk er den «trege» Frostitten. Han mangler intelligens og eleganse, men gjør opp for det med hardnakkethet. Han ser latterlig ut der han støtter seg på de korte armene sine på isen. Men det tykke, utvendige isskjelettet hans gjør ham utrolig tøff, og han tåler en støyt.

Slumbo

Slumbo er den «søvnige» Frostitten, og kun et jordskjelv kan vekke ham. Han sovner på de mest ugunstige tidspunkt, f.eks. midt i lunsjen eller mens han faller fra en klippe. Mens han sover samler han kjempekrefter. Han har den utrolige evnen til å flytte på fjell.

Kraw

Kraw er lederen av Flekserne. Han er liten av vekst, men egoet hans er kjempestort. Han mener at han er den smarteste Mixelen som fins. Kraw elsker å utfordre alle til intelligensduell, og hovedstyrkene hans er størrelsen, formen og smidigheten hans, som han bruker til å gjøre seg om til en sprettball.

Tentro

Tentro er den mektigste av Flekserne, men også den mest følsomme. Han lider av en mangel på selvtillit, og havner i problemer på de mest upassende tidspunkt. Han trenger kun kjærlighet og hengivenhet.

Balk

Balks beste egenskap er hodet hans. Han kan bruke det til å dunke, slå, knuse og hamre alt han støter på. Det er bare synd at han benytter det så mye at han nå er litt vimsete og ikke alltid husker på hva han skulle si.

Jawg

Jawg er en svært lojal og dyrisk Mixel og lederen av Glupskene. Han gjør alt for å beskytte stammen sin, og bruker de kjempestore og uknuselige tennene sine til å bite inntrengere med.

Gobba

Gobba er medlem av Glupskene, og har noen fantastiske smaksløker. Den piskeaktige og lange tungen gir ham en utrolig smakssans som kan brukes til å f.eks. finne mistede ting, akkurat som en blodhund.

Chomly

Chomly er en apatisk søppelkomprimator. Hold hendene og føttene dine borte fra ham, da han spiser stort sett hva som helst. Dette gir ham den verste ånden noen gang, og for å gjøre ting enda verre, snakker han ekstremt sakte.

Teslo

Teslo er en vågal og genial klatrer som kan bruke den elektrisk ladede halen sin til å forsere en hvilken som helst overflate.

Zaptor

En spenningsfull adrenalinjunkie som er med på hva som helst. Kroppen hans er som en levende lynavlederstang, som gjør at han kan lagre og frigi store mengder energi.

Volectro

En vimsete, spøkefull Mixel som har fått støt litt for mange ganger. Han tilhører stammen Elektroidene, og kroppen hans avgir statisk energi som tiltrekker seg ting. Han er en levende magnet!

Shuff

Shuff er et klumsete, sjenert og snilt medlem av Granittene. Han prøver alltid å være hjelpsom, men ender vanligvis opp med å knuse alt rundt seg. Kroppen hans er som en levende knusekule.

Seismo

En sjenert og nesten nervøs Mixel. Når Seismo blir rastløs, tapper han med beina, og da blir det problemer. Han har store føtter som blir brukt til å forårsake jordskjelv som knuser vei gjennom lag av stein.

Krader

Krader er en tøff og hissig fyr som man ikke spøker med. Han er så nære en leder man kommer for Granittene. Med sin sylskarpe roterende hånd kan han grave seg gjennom stein eller grave dype groper.

Vulk

Den sterke Mixelen. Han er kanskje noe treg, men han har det største hjertet. Hendene hans kan grave en fluktrute eller gjøre overflaten for varm for fiendene å gå på.

Zorch

Denne nesevise spilloppmakeren er rask nok til å slippe unna med hva det måtte være. De flammende jetmotorene på ryggen hans frakter den lille og tykke kroppen hans over alt med overraskende fart.

Flain

Flain er den smarteste Mixelen. Han er strategisk og varsom, og forsøker alltid å holde hodet kaldt. Men når han tenker for hardt, tar hodet hans fyr!

Mixeler

Mixeler er komiske, rampete skapninger som bor sammen i stammer på tre i en verden der kombinering er alt. De kan kombinere seg innenfor sin egen stamme for å bli større og mer komplekse, eller krysskombinere seg for å få evnene de andre stammene har. Alt som trengs er et par villige, samtykkende Mixeler og en Kubitt, den magiske kubusen som finner en unik måte å kombinere dem på.

FIGURER