Eventyrtid

Finn

Finn er et lite barn som en dag ønsker å bli en stor helt. Han ser kanskje ikke så tøff ut, men finnes det ondskap, vil han ta knekken på det. Det er hans oppdrag.

Jake

Finns beste venn er en klok, gammel hund med et stort hjerte. Jake har magiske evner som gjør at han kan vokse. Når ondskapen ikke herjer, spiller han bratsj sammen med venninnen sin, Lady Regnhjørning

Iskongen

Iskongen har en magisk krone, et iskaldt hjerte og bare ett mål: å skaffe seg en kone, ved hjelp av alle tilgjengelige midler.

Lady Regnhjørning

Prinsess Sukkersøt er lojal mot sin majestet. Hennes kjærlighet til bratsjen gjør henne perfekt som partner for Jake.

Marceline

Marceline er en rockebabe. Hun har vandret gjennom landet Oooo i århundrer, og dette har gjort henne til en fryktløs våghals.

Prinsesse Sukkersøt

Som entusiastisk nerd og millionær fordyper Prinsesse Sukkersøt seg i hver nerdegren - fra rakettvitenskap til oppaling av skilpadder.

Cake

Katten Cake er den alternative, kvinnelige versjonen av Jake. Hun har lignende krefter, som lar henne strekke, bøye og forvandle kroppen. Kjæresten hennes er Lord Monokronhjørning.

Linn

Mennesket Linn er en alternativ, kvinnelig versjon av Finn, og like modig, eventyrlysten og fantastisk som sin mannlige motpart når hun står overfor fienden, Isdronningen.

Günther

Günther er navnet på alle Iskongens pingvintjenere, men han uttaler navnet på hver av dem forskjellig alt etter pingvinens personlighet.

Ildprinsessen

Ildprinsessen er den bråsinte prinsessen i Flammeriket og Finns nye flamme. Kreftene hennes er knyttet til følelsene hennes, og hun er kjent for å lett la seg hisse opp.

Klumperomprinsessen

Klumperomprinsessen kommer fra det skyaktige riket Klumperom. Hun oppfører seg som en typisk bortskjemt tenåring.

Stråle

Stråle er mye mer enn bare Finn og Jakes romkamerat. Stråle er også vennen, kameraet, vekkerklokken og videospillsystemet deres.

Eventyrtid

Ikke gå glipp av de største eventyrene til Finn, Jake og vennene deres i landet Ooo. Finn ut mer om Marceline, Prinsesse Sukkersøt, Iskongen og de andre figurene - bare på Cartoon Network!

FIGURER