Powerpuff Jentene
Morning Mayhem

Blomst

Blomst er lederen av Powerpuff-jentene. Hun er sterk, bestemt og omtenksom, og prøver alltid å ha det morsomt og ikke jobbe så mye.

Boble

Boble er den søte og uskyldige av jentene, men det betyr ikke at hun lar seg tråkke på. Av og til tror slemminger og monstre at de kan gjøre det, men det er alltid dem selv det går utover.

Bell

Bell er en beinhard, temperamentsfull guttejente som ikke har tid til å planlegge ting. Hun er en tøff motstander og har masse ofre som bevis på det. Når fiender nærmer seg, er Bell alltid klar til å sloss.

Professor Utonium

Professor Utonium tenker alltid langsiktig, er utrolig intelligent og underviser i kvantefysikk og mikronukleær fusjon. Han er også veldig følsom og liker å hjelpe sine medmennesker.

Borgermesteren

Det den litt dumme borgermesteren av Townsville mangler av hjerne, oppveier han med sitt store hjerte. Han er veldig beskyttende overfor Townsville, for det er hjembyen til den deiligste sylteagurken han noen gang har smakt.

Mojo Jojo

Mojo Jojo var professorens laboratorieassistent, men ble gjort om til en gal ape på grunn av et dramatisk uhell som forandret Townsvilles historie.

Powerpuff Jentene

Blomst, Boble og Bell er Powerpuff-jentene. De er tre små jenter med ett mål: å redde verden før de legger seg. Jentene bor hos professor Utonium i et hjem utenfor Townsville, hvor de bruker hjerne og muskler i kamp med en rekke monstre og forbrytere.

FIGURER