Ninjago

Lloyd

Våpen: Jadekjetting Personlighet: Lloyds skjebne ligger i å være Den grønne ninja, og han lever livet som ninja fullt ut. Lloyd har forandret seg veldig siden vi sist møtte ham, og er nå 100 % dedikert til rollen som ninja.

Kai

Ildens mester Våpen: Dobbelt jadesverd Personlighet: Impulsiv, modig, lojal og sterk. Utpreget rettferdighetssans. Kai er en hissigpropp – selv om han omtaler seg selv som ”engasjert”. Takket være sine personlige egenskaper er han på mange måter gruppens følelsesmessige sentrum.

Zane

Zane is the ninja of Ice. He was known in his village for being able to sit at the bottom of a freezing lake for an incredibly long time (something it turns out he was able to do because he is a robot).

Jay

Lynets mester Våpen: Jadesverd Personlighet: Livlig og snartenkt selv midt i kampens hete. Ninjateamets skravlebøtte mestrer lynets kraft og stoler mer på lynraske refl ekser enn ren styrke.

Cole

Jordens ninja Våpen: Jadeljåen Personlighet: Cole er selve grunnfjellet i gruppen. Han er alltid fokusert og rasjonell – bortsett fra når det er snakk om kaker og godteri. Cole er en pålitelig slåsskjempe.

Ninjago

Tap setter spor Tapet av Zane i kampen mot Overlord har ført til at våre favorittninjaer helt har mistet drivkraften som team. Men så mottar de en mystisk invitasjon om å komme til en ukjent øy og delta i Mester Chens Elementturnering. De hører rykter om at Zane kanskje er live likevel. Men for å få ham tilbake må de ikke bare konkurrere mot andre med unike elementkrefter – de må også kjempe mot hverandre i et episk sluttoppgjør.

FIGURER