Transformers Prime

Optimus Prime

Autobotenes leder er den største, sterkeste og smarteste. Optimus Prime legger planene og beskytter menneskene i krigen mot Decepticons. Du kan ikke kalle Optimus Prime kjælen, men han bryr seg virkelig. Han har bare opplevd mye krig ... og han vet at det kommer mer.

Bulkhead

Denne giganten er musklene til Autobotene. Men Bulkhead er faktisk ganske følsom, noe Miko finner ut når hun blir venn med ham. Når Miko er i fare, er Bulkhead der for å beskytte henne.

Bumblebee

Han er Autoboten som har vært på Jorden lengst. Så han vet mest om menneskene. Stemmekassen til Bumblebee ble skadet på Cybertron, så han "snakker" i pip og knirk.

Ratchet

Dette nødkjøretøyet er Autobotenes lege. Ratchet reparerer lem og gir, og han vil ikke at Autobotene skal våge livet for å beskytte menneskene eller bringe dem til den hemmelige basen. Men innerst inne beundrer Ratchet menneskene og det de står for.

Megatron

Lederen av Decepticons er like ond som lederen til Autobotene er god. Uansett om han viser seg som et utenomjordisk kampfly eller en robot, er Megatron den ondeste og mest dødelige av alle Transformers.

Transformers Prime

Bli med Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead og resten av Autobotene når de slåss mot de onde Decepticons. Nå som den store, slemme Megatron har returnert med en mystisk og farlig element, må Team Prime forberede seg på en episk krig.

FIGURER
Drillionaire
ANNONSE
Toon Cup 2017
Power Surge