Transformers Cyberverse

Optimus Prime

Optimus Prime er Autobots ledere, og enhver Decepticons største mareritt! Hvis du ser etter en helt, er dette din bot. Han kan forvandle seg til en enorm lastebil og er kjent for å samle laget med hans kall "Autobots, rull ut!"

Bumblebee

Bumblebee er garantert den mest modige og episke speidere av Autobots - eller han tror i det minste det.. Han har mistet alle minnene sine! Med Decepticon hakk i hælene, kjemper ham stadig for å redde dagen og få tilbake minnene sine. Flott at han har vennene Windblade og Optimus Prime på sin side.

Blurr

Blurr er galaksens raskeste bot - når han er nær blir du stående igjen i støvet! Han er rask i både fart og i å snakke, denne Velocitrionien jobber hardt sammen med Bumblebee og vennene hans for å forvirre Decepticons.

Grimlock

Grimlock er den legendariske Dinobot-kongen! Når han er i bot-modus, er Grimlock den smarteste og smidigste taleren - men når han er i T. Rex-modus, blir det lite snakking og mer knusing!

Megatron

Megatron er grusom, hensynsløs og dårlige nyheter. Decepticons leder er ondskapsfull, men bekymre deg ikke, Autobots er her for å stoppe ham fra å oppnå verdensdominans! En gang var han og Optimus Prime venner - er det mer til ham enn hva øyet ser?

Starscream

Starscream er meget falsk, selv for en Decepticon! Han er den typen bot som vil forråde deg til Megatron, og så forråde Megatron til den som tilbyr ham mer makt. En meget frekk fyr som ikke kjenner til prinsippet lojalitet.

Transformers Cyberverse

Bumblebee er på et kritisk oppdrag der liv står på spill! Men, han kan ikke huske hva det er? Mens Windblade prøver å reparere de skadede minnene, er Decepticons ham hakk i hælene, og tiden er i ferd med å løpe ut.

FIGURER
Drillionaire
ANNONSE
Toon Cup 2017
Power Surge