LEGO NEXO Knights

Aaron

Aaron vokste opp ved havet, og han har ett eneste mål i livet: Å jakte på det ultimate vågestykket. Akkurat nå vil det si å slåss mot ekle lavamonstre mens han svever på sitt tøffe svevebrett. Ganske stilig, ikke sant? Og farlig! Men som Aaron sier: "Ingen fare, ingen moro!"

Axl

Axl växte upp i en liten lantlig stad i gruvlandet. Han är stor, stark och alltid hungrig. Ibland är han sugen på strid, men för det mesta är det mat som lockar. All riddarträning – som att spela elektrisk luta eller dataspel med Aaron – är verkligen bra för aptiten. Axl pratar inte så mycket, men är alltid redo att äta en liten matbit.

Clay

Hvis Clay noensinne får fri reiser han tilbake til den lille, kjedelige bondegårs landsby Dnullib, hvor han ble født.

Lance

Lance liker å slåss mot onde monstre, men han simpelthen elsker å være berømt. Han kommer fra en velstående familie og har alltid hatt et enkelt liv. Lance ser helst at det fortsetter på den måten. All slåssingen bare skitner til den nypussede rustningen og frisyren, så han ser mindre perfekt ut på bilder.

Macy

Macy er en meget dedikert ridder. Hun ønsker å beskytte Knighton, og hun ønsker å bevise for faren sin at hun er en mesterlig kriger. Hun er sint fordi han ikke vil innrømme at hun er god, og det sinnet lar hun gå utover alle monstre hun kan treffe med stridsklubben sin.

LEGO NEXO Knights

LEGO® Nexo Knights™: Møt de modige og futuristiske Nexo-ridderne når de tar ut i deres fabelaktige rullende festning - deres Fortrex - og kjemper mot onde og forræderske krefter!

FIGURER