Dexters laboratorium

Dexter

Dexter er en typisk genial vitenskapsmann med laboratoriefrakk som er 90 cm høy og har rar aksent. Den største utfordringen hans er likevel å unngå at hans syngende søster Dee Dee blander seg inn i hans neste store oppfinnelse.

Dee Dee

Dee Dee er Dexters storesøster og hans største plage når han prøver å gjøre vitenskapelige oppdagelser. Hun elsker alt som er jentete og lager bare kaos. Ofte danser og spankulerer hun rundt i laboratoriet hans.

Mandark

Dexters erkefiende Mandark har like mye hjerne som ham, men laboratoriet hans er enda større og bedre. Mandarks hovedmål er å få stengt Dexters lab og bli den eneste geniale forskeren i området.

Mamma

Dexters glade hjemmeværende mamma har ingen anelse om at sønnen hennes har et hemmelig laboratorium i huset. Hun stiller ofte krav som kommer i veien for Dexters arbeid.

Dexters laboratorium

Dag etter dag sniker geniale Dexter seg inn i sitt hemmelige laboratorium for å løse problemer – alt fra å redde verden til å ødelegge for skolens bøller – men forstyrres gjerne av sin sprudlende ballettsøster Dee Dee.

FIGURER
Drillionaire
ANNONSE
Toon Cup 2017
Power Surge