Ben 10 Omniverse
Ben 10 - Få vite mer
Alien Unlock 2

Ben Tennyson

Ben er kanskje galaksens største helt, men den nye Omnitrixen hans er like uforutsigbar som før. Han ser frem til å være superhelt alene. Men Bestefar Max har andre planer.

Unge Ben Tennyson

Den unge Ben Tennyson er et svært spesielt barn. Han kan forvandle seg til ti forskjellige romvesener takket være Omnitrixen, en magisk klokkelignende innretning.

Bloxx

Bloxx er et romvesen med en kropp som består av flere segmenter, og som kan forandre form. Han kan strekke, brette og bygge kroppen sin til nesten hvillken som helst form - som et skjold, en container, en ekstra lang arm eller en katapult.

Feedback

Dette gjelder bare for unge Ben: Feedback kan absorbere energiangrep og overta dem. Han har også en type støpsler på fingertuppene som han kan bruke i tillegg til rastafletter for å tappe motstanderne for energi.

Gravangrep

Gravangrep er bokstavelig talt en liten planet, med en glohet, flytende kjerne. Han har tyngdekraftbaserte krefter, som han kan bruke til opprette gravitasjonsfelt som øker eller reduserer andres tyngdekraft. Dermed kan han gjøre dem lette som en fjær, eller få dem til å veie 100 tonn!

Jegeren Khyber

Jegeren Khyber er en dreven sporhund og ubarmhjertig skurk. Han er stolt av å være så tålmodig, fordi han bruker tid på å granske sine mål og trette dem ut med sin utholdenhet.

Rook

Dette er Rook, Bens superflinke nye partner og høyre hånd. Med sin prototeknologiske rustning kan han motstå fiendens angrep eller skyte ut entrehaker som kan forvandles til forskjellige typer våpen.

Sjokkfot

Dette er elektriske Sjokkfot, et yetilignende romvesen med superstyrke. Han skaper enorme mengder elektrisitet som han kan skyte på fiendene sine som energipiler.

Fakkelen

Dette er glovarme Fakkelen, som brenner kraftigere enn noensinne. Han kan skyte flammekuler fra nevene, fly gjennom luften på et flammebrett og er immun mot varme- og kuldeangrep.

Kanonbolt

Dette er den ukuelige Kanonbolt. Han kan rulle seg sammen til en nesten uknuselig ball, sprette for å lage kraftige sjokkbølger eller snurre til det oppstår en kraftig tornado.

Ballwond

Ballwond bruker en klistrete ball til å samle tilfeldige saker og ting. Han angriper ved å sparke avfallsballen, som eksploderer ved berøring. Jo større ball, jo større smell!

Kickin' Hauk

Kickin' Hauk kommer fra en romvesenrase som ligner på gigantiske haner. Han er en utrolig tøff slåsskjempe med kraftige spark.

ArmoDrillo

Dette er det beltedyrlignende romvesenet med en gul, pansret kropp og hornhjelm. Han har utrolige graveevner og kan utløse sjokkbølger og jordskjelv ved å slå i bakken.

XLR8

XLR8 er Bens raskeste romvesen, med lynraske reflekser og en flyfart på opptil 800 km/t.

Enormosaur

Når Ben forvandler seg til dette dinosaurlignende romvesenet, blir han supersterk, får panserhud og kan vokse seg 18 meter høy.

Firarm

Dette er Firarm, et kjent fjes som er tilbake med et nytt utseende. Han har superstyrke for kamp, og kan hoppe i luften og bruke supersmekket sitt for å skape en kraftig sjokkbølge.

Ben 10 Omniverse

Å vinne over skurkene er bare en del av superheltgreia. Med litt hjelp fra sin nye hjelper utforsker Ben de sære sidene ved rommets underverden og oppdager revansjelystne fiender fra fortiden, samtidig som en mystisk jeger er i hælene på ham! Med 10 nye romvesener til disposisjon og ny livsgnist er Ben 10 tilbake og morsommere enn noen gang!

FIGURER
Drillionaire
ANNONSE
Toon Cup 2017
Power Surge